nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Pensau: és gratis

Gairebé sense temps per comentar, amb més aprofitament, aquesta feliç expressió que encunyà Félix Ortega en un debat sobre el futur de la premsa al CNN+, "la racionalitat de la sala d'estar", que resumeix el fet que hi convergeixen, en aquest espai, la premsa, la xarxa, la ràdio, el mòbil i la televisió, provocant la dispersió de l'atenció i de la capacitat de digerir la informació, ara es despenja el publicitari Joaquín Lorente, al Cara a cara del mateix canal, presentant un llibre que, diu Antonio San José, du un títol "provocador": Pensau, és gratis. No caldria dir-ne gaire més, però JL hi afegeix algunes afirmacions felices: 1.

Tot allò millor que tenim és producte de persones que van decidir pensar, i 2. Mai, en la història, no hi ha hagut tants de passaports a les butxaques de la gent com ara. El resum és que la democratització del pensament, que és féu possible fa pocs segles, necessita una segona onada per fer-se efectiva, i sobretot perquè tothom hi participi, no només uns pocs. La televisió no té gaire fama de catalitzador del pensament (i l'ofici de JL, la publicitat, encara menys), però no podem renunciar a la invitació. Pensem, és gratis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Embarbussament, fa mes de 14 anys
Els qui coneixem Joaquín Lorente com a publicista (de Camper, entre d'altres marques de Mallorca) sabem que només li falta la bola de ferro, la cadena i el llençol. És un gran "copiador" d'idees. El seu llibre, s'hauria de dir: QUE INVENTEN ELLOS o COPIAR ES GRATIS!
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente