algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Unió Mallorquina

Estic convençut que el congrés que dugué a terme ahir Unió Mallorquina va servir per començar a tancar la crisi interna que ha patit aquest partit des que Maria Antònia Munar deixà el càrrec de presidenta (executiva). Unió Mallorquina és el partit que més temps ha estat en el poder, a causa de la seva posició central en el mapa polític de les Balears.

Ha experimentat un lentíssim procés de creixement paral·lel a la seva evolució des d'un regionalisme difús a un nacionalisme més o menys homologable amb el que practicava la CDC de Jordi Pujol. Des d'una perspectiva de país és necessari que a les Balears es consolidi un pol de centre dreta nacionalista amb capacitat per disputar terreny social i electoral al PP. De la mateixa manera, també és urgent refer el pol esquerre del nacionalisme. Ara per ara, el mapa polític i electoral balear no dóna per a gaire més.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Pau, fa mes de 14 anys
Apàtrida no siguis tampoc un beduu. En Martí parla de refer un veritable desastre polític com ha estat i és UM. És tasca molt difícil, però no impossible del tot. Per ventura en Flaquer és l'única persona que ho pot intentar. Si el deixen.
Valoració:-4menosmas
Per Xesca, fa mes de 14 anys
Endavant una UM potent i honesta.
Valoració:-11menosmas
Per Apàtrida, fa mes de 14 anys
Villafranker, si en Martí parlés del PP hagués recordat tot d'una la corrupció. Però UM són nacionalistes (o ho intenten). I és clar, són els "nostres" corruptes. I d'aixó no és parla. Ho entens ara?
Valoració:-6menosmas
Per VILLAFRANKER, fa mes de 14 anys
ninguna mencion a la corrupcion de este partido vox populi, penoso...
Valoració:-16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente