algo de nubes
  • Màx: 11.92°
  • Mín: 7.77°
11°

Protegiu-nos dels mossos

Tots els mossos d’esquadra que dimecres horabaixa varen participar en les càrregues policíaques de Barcelona haurien de ser suspesos de sou i càrrec i haurien de deixar les seves armes a la comissaria fins que s’aclareixin els fets.

Per què es pegà de manera indiscriminada a periodistes? Per què es va cometre un error que acabà amb un nen de deu anys ferit? Per què es pegà per sistema a estudiants que estaven quiets amb els braços enlaire? Quan un professional la caga a la feina, hi sol haver sancions, si no directament un acomiadament.

Els mossos ni tan sols anaven identificats i ara no se’ls pot denunciar per brutalitat. Els mossos sortiren a repartir per venjar-se de Saura i de les sentències contra companys seus que s’havien passat de llarg. Gent així no pot sortir al carrer armada. Si no són capaços de controlar-se a si mateixos, qui ens protegirà de qui ens vol protegir?

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per mateu, fa mes de 15 anys
La ub (en minúscules) està presa pels neocons adoctrinats pels nous models econòmics: la universitat és un pastís molt sucós pels bancs, caixes i altres entitats que es dediquen a treure sang a la gent. No volen crítica, no volen rectificar. Tanmateix impartiran les mateixes assignatures, els mateixos currículums amb la plusvàlua de Bolonya. Les butxaques ja estan parades i els ulls dels catedràtics llueixen de cobdícia.
Universitat pública i gratuïta (aquest lema els aterra i els fa trontollar).
Valoració:3menosmas
Per Una decebuda i emprenyada, fa mes de 15 anys
El que està clar és que jo no tornaré a votar mai més ni Esquerra Unida ni cap de les seves marques arreu del món. Són uns repressors de primer nivell. I a sobre el Saura es va gastant els diners en restaurants de luxe i estiuejant a Port de la Selva fent el pijo, i els seus votants no tendrem casa mai i ni tan sols podem protestar. En Saura ens ha fotut els mossos a sobre, però s'empenedirà. Adéu representació parlamentària a les properes.
Valoració:1menosmas
Per joan mayol, fa mes de 15 anys
Els antidisturbis estan embrutant la imatge d'un cos que en altres àmbits està funcionant molt bé. I clar, en Saura està atrapat entre els seus votants i la funció pública. Crec que Iniciativa perdrà molts i molts vots. I esper pel be de tots que molts d'aquests polis vagin una temporadeta a casa a reflexionar, o a buscar piròmans pel bosc, tal volta amb aire pur se'ls espassin els nervis.
Valoració:2menosmas
Per estudiant, fa mes de 15 anys
Certament, no tenien cap intenció de controlar-se. Els cops anaven al darrera del genoll i en molts cops als genitals. I el dimecres a la nit s'acarnissaren amb les noies. Als mossos sempre els encanta poder tirar noies al terra i després ficar-lis mà. Són usn cabrons babosos. I ho dic perquè és el que em passà a mi i a dues amigues més dimecres quan estàvem quietes i sense fer res.
Valoració:4menosmas
Per Josep Bonnín i Segura, fa mes de 15 anys
Em va portar al record de vell temps, quan corríem davant dels grisos, amb la diferència que hi havia una dictadura franquista i ara hi ha una democràcia. S'han de depurar les responsabilitats al més alt nivell i tots han de pagar; des del mossos fins al qui ha donat l'ordre de que actuassin amb el descontrol i contundència que ho feren. Responsabilitats judicials i polítiques. No és pot consentir veure una actuació policial, més pròpia d'una república bananera, en una democràcia europea.
Valoració:4menosmas
Per Toni Parreta, fa mes de 15 anys
Sebastià, els mossos no tenian cap intenció de controlar-se, ja varen sortir al carrer disposats a fer mal, tots aquets anti-disturbis son ex -policias nacionals i ex-guardies civils. Menys mal que a les comissaries de Barcelona hi ha cameres per controlar-los.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente