cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 19°
25°

No vagi per dit

El Lobby i la Feria
El Lobby per la Independència no descarta en aquests moments fer un acte de protesta a la Feria de Abril d’enguany. En un principi, quan Cort va fer públic que no hi hauria suports públics, el Lobby anuncià que no hi hauria cap posada a l’ampla. Però amb el darrer tam-tam que Cort podria subvencionar la Feria els ha posat en guàrdia i diuen que, si hi ha ajudes, hi haurà protesta.

Tranquil·litat, tranquil·litat...
Les consignes que envien les cúpules dels partits d’esquerra a les seves bases respecte a la crisi de Govern a causa del golf de Son Baco són "tranquil·litat, tranquil·litat...". No volen que una qüestió puntual i de pols polític multipliqui la sensació d’inestabilitat institucional. Recorden que si hi ha crisi dins UM no té per què afectar les moltes accions de Govern que s’estan duent a terme.

El Bloc i Son Baco
Malgrat tot, dins el Bloc sí que ja s’escolten veus en el sentit que "de cap manera" acceptaran que es faci el golf de Son Baco. Ja va ser molt dur per a ells consentir l’hospital de Son Espases i diuen que "serà molt difícil suportar-ne ara una altra que va contra els nostres principis".

Publicitat de botigues xineses
No poques botigues xineses de Palma han passat a l’ofensiva publicitària amb bustiades de fullets de publicitat seguint l’estratègia de màrqueting de les grans superfícies. En plena crisi i atesa la baratura dels seus productes es comenta que estan vivint una fase d’autèntica expansió. No se sap si les diferents botigues estan coordinades ni si obeeixen una mateixa direcció empresarial. Allò segur és que van vent en popa i que obren nous establiments.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Robbie, fa mes de 13 anys
El tema dels comerços xinesos és delicat. D'una banda, és evident que, mentre la llei sigui la que és, l'haurien de complir i els organismes públics haurien de vetlar perquè així fos, cosa que ara no fan. Ara bé, també ens hauríem de plantejar si el model que s'ha duit a terme fins ara, amb uns horaris comercials que poc s'ajusten a les jornades laborals, és el més correcte. Jo entenc que un que surt de la feina a les 20h, quan tanquen tots els comerços, se'n vagi a les botigues xineses o a les grans superfícies. I, ja que hi som, també es pot mirar des del punt de vista que tampoc no es tracta de perdre els drets i deures adquirits i conquerits amb molta pena.
Valoració:-9menosmas
Per Botelloner, fa mes de 13 anys
I ara que es parla de retallar pressupost de festes populars, s´ha de subvencionar el botellón andalús? Jo vull subvencions per muntar el meu negoci de botellons!
Valoració:3menosmas
Per Què volen?, fa mes de 13 anys
Les botigues xineses són les úniques que no compleixen l´horari comercial. Passau-vos un diumenge qualsevol per l´avinguda Jaume III o per la cantonada de Campos anant cap a la carretera de Felanitx i ho comprovareu. Crec que la millor publicitat que poden fer és respectar les lleis del país. O no?
Valoració:-5menosmas
Per Apàtrida, fa mes de 13 anys
Sí "De les Herbes.....". Ara m'has convençut. Jo també aniré vestit d'ample amb en Sastre i en Palou. I en duré aquell "barquet de rejilla" que van construir per una campanya electoral de ERC. Respondrem a cada agressió fent es paperet.
Derrotarem als nostres enemics amb el ridicul. No caldràn armes. Ells tots sols es moriràn de riure.
Valoració:4menosmas
Per Pixeraire, fa mes de 13 anys
Idò jo vull que surtien, en Sastre i en Palou. M'asgraden més que Fofito y Milikito.
Valoració:-5menosmas
Per De les herbes molles..., fa mes de 13 anys
Tu no ets cap apàtrida, sinó un espanyolista!
Comparar, al mateix nivell, un acte colonial amb un de protesta de dos mallorquins dignes, delata que tens el cervell ben domesticat.
Cada vegada que hi ha una agressió, només es pot fer una cosa: RESPONDRE! No tenir clar això, és fer part de la trinxera dels opressors.
Valoració:3menosmas
Per Apàtrida, fa mes de 13 anys
Jo no se que és pitjor. Si una Feria casposa i botellonera o l'espectacle folcloric-patetic de veure a Sastre i Palou vesits d'ample amb sa somera.
No se quin mal hem fet tan greu com per patir aquests dos grans càstigs.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente