algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 18°
18°

No vagi per dit

Almodóvar, al youtube
Causa sensació un curt d’Almodóvar que es pot veure al youtube de la xarxa titulat La concejala antropófaga. Es tracta d’un monòleg d’una regidora d’Afers Socials que desenvolupa una xerrada que posa els pèls de punta, mentre esnifa pols blanca. Les confessions sexuals d’aquesta política de ficció són de pinyol vermell.

Interès per una central tèrmica
Una empresa mallorquina amb molta experiència internacional està interessada a potenciar una central tèrmica que subministri electricitat i aigua calenta i freda a Son Espases i a la UIB. Seria la primera passa important cap a l’autonomia energètica a les Illes.

Director d’IB3 Ràdio
El Bloc va oferir el càrrec de director d’IB3 Ràdio a un periodista de Ràdio Nacional d’Espanya en substitució de Caterina Sitjar. No obstant això, i segons fonts polítiques, aquest professional rebutjà l’oferta i s’estimà més continuar amb la seva feina actual. El Bloc continua cercant la persona adient per ocupar aquesta responsabilitat al capdavant de la ràdio autonòmica pública.

Mutisme a Cort sobre Son Espases
Entre els polítics i tècnics de Cort regna el mutisme més absolut al voltant de Son Espases i a l’espera d’esdeveniments. L’única resposta que es dóna és "tranquil·litat absoluta. Res de nou".

Les davallades de preus
Continua la davallada de preus de nombrosos productes de tot tipus i condició, des d’alimentació fins a vestits. I una dada curiosa: la Fundació Deixalles de Calvià, botiga solidària on n’hi hagi, ofereix, per exemple, tres llibres de segona mà per dos euros. Allò important és animar el consum.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.