algo de nubes
  • Màx: 13.84°
  • Mín: 7.77°
13°

L'impuls dels habitatges socials

Les polítiques socials s'han de saber desenvolupar amb la màxima rapidesa possible, sobretot en temps de crisi

L’anunci del govern Antich de promoure 2.764 pisos socials és dur a la pràctica un objectiu irrenunciable de tot Govern progressista i més en una conjuntura de crisi econòmica com l’actual. A canvi d’aquestes iniciatives, l’Executiu facilitarà als promotors l’edificació de 2.619 habitatges lliures.

En el conjunt, es tracta d’un notable esforç per oferir habitatge a molts ciutadans en paral·lel al fet que es facilita la possibilitat de reactivar el sector des d’una perspectiva racional i de consum mesurat del territori. En aquest sentit, cap dels pisos socials no es farà a terreny rústic.

Però, el més important és que el Govern dóna mostres clares de dinamisme amb aquest esforç i es mostra fidel a les promeses electorals del seu president. Ara han de ser eficients. Les idees es demostren a la pràctica i els ciutadans han de poder comprovar que les promocions socials aviat seran una realitat i que anuncis com el d’ahir no són una simple i cridanera declaració d’intencions. Les polítiques socials s’han de desenvolupar amb la màxima rapidesa possible.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Capó, fa mes de 15 anys
Amb tots els habitatges fets i buits que hi ha no calen ni habitatges lliures ni socials.
Valoració:0menosmas
Per Barrufet, fa mes de 15 anys
Si és ben necessari que ho facin amb igual de rapidesa que es va fer el Metro, i així de passada hi haura feina per arreglar xapusses tres o quatre anys més. A més formigó, més comissió.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente