algo de nubes
  • Màx: 12.87°
  • Mín: 7.77°
12°

No vagi per dit

Eleccions internes a Palma
El PP de Palma du a terme avui l’elecció de compromissaris amb vista al congrés del PP de Mallorca. Se’n trien devers 400, gairebé la meitat del congrés. La candidatura de Joan Rotger té el suport dels rodriguistes, encapçalats per l’incombustible Paco Frau. També s’ha mobilitzat a favor seu la gent de Son Ferriol, controlats per Francesc Fiol. La candidatura d’Antoni Pastor és defensada per Catalina Cirer i pels seus lleials. Per la seva banda, l’ala més dretana i castellanoparlant dóna suport a Joan Ferrer, que paradoxalment quasi no sap parlar el castellà. Sorprèn la posició neutral de Rafel Duran, antic home fort de l’aparell a Palma.

Roosevelt i eleccions avançades
En medis socialistes es comenta cada cop més una frase que ha dit Francesc Antich, recordant el president nord-americà Franklin Delano Roosevelt, que estigué a la Casa Blanca entre el 1933 i el 1945: "En temps de crisi s’ha de procurar no convocar eleccions legislatives". Antich s’està destapant com un rooseveltià tant en la seva praxi política com en la política econòmica que vol dur a terme.

Munar dinà ahir amb Vicens
Maria Antònia Munar dinà ahir amb Bartomeu Vicens, nou diputat del grup mixt, a la terrassa d’un hotel de Calvià.

L’impuls d’Entesa
Entesa per Mallorca "està en fase d’impuls", afirmen els seus màxims responsables. L’objectiu és "estructurar al màxim el partit en el pròxim any i mig per preparar després la política d’aliances". Volen dur polítiques d’acostament "amb totes les formacions nacionalistes", amb la mirada posada "en l’horitzó de l’any 2011". Però per fer possible un avanç del nacionalisme en les pròximes autonòmiques, hem de fer molta feina ara", afirmen .

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.