algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.91°

L'hora de l'FBI

A aquestes altures de l’escàndol, em fa la impressió que a la jutgessa Piedad Marín ja no li queda cap altre remei que començar a pensar a posar-se en contacte amb l’FBI perquè enviï un parell dels seus agents a l’avinguda Pennsilània de Washington per tal que convidi Jaume Matas a partir cap a Mallorca per prestar declaració als jutjats de via Alemanya. Els indicis cap a Matats són cada cop més insistents i preocupants. Josep Juan Cardona, actual president del PP d’Eivissa, ha dit púbicament que va ser l’expresident qui li ordenà que nomenàs Antònia Ordinas gerent del PP. Antoni Pastor diguè ahir mateix que "Matas té moltes coses a dir". El president del comitè d’ètica del PP, Román Piña, considera "convenient" que Matas declari davant l’organisme intern del PP. Per tant, i un cop que Josep Juan Cardona hagi declarat com a imputat davant la jutgessa, per arribar a la clau de l’escàndol és molt probable que aquesta no tingui cap altra remei que citar Matas. És l’única manera d’aclarir les coses. És l’única possibilitat d’entendre el perquè de tanta impunitat a l’hora de manejar els comptes públics de qualsevol manera, de tantes empreses fantasma que servien per treure doblers de l’autonomia per a beneficis privats, de tant de robatòrum sense que ningú no ho impedís. Això passa quan qui comanda deixa fer, quan mira cap a una altra banda, quan consent un estat de coses que tard o d’hora han de desembocar en la descomposició. D’aquesta manera, qui està dalt té les mans lliures per fer el que vulgui, perquè els seus subordinats estan tan enfangats que han d’adorar el cap suprem per poder mantenir el seu ritme d’estralls i mangarrufes. És ben hora que Matas doni explicacions. És ben hora que l’FBI el visiti amb una citació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Antoni Ramis Fiol, fa mes de 15 anys
I d'en Tomeu Vicens, què no en parlau? No mostreu tant el llautó, que quedareu enlluernats.
Valoració:-2menosmas
Per joan, fa mes de 15 anys
Tomeu, i si no l'hi passes, com llauraràs?
Valoració:9menosmas
Per Toni, fa mes de 15 anys
En Cardona és un home d'en Matutes, no d'en Matas, aixo no ho diu ningú. Autopistes faraoniques, expropiacions ilegals, urbanitzacions, golfs, ports esportius a la carta per afavorir la mateixa familia, per qué no s'investiga aixo tambe? Matas es el responsable principal, pero no l'unic que va dur endevant la trama de corrupcio, de fet, ja ho veis, rep un sou fabulos d'una cadena hotelera i ningu sap com s'el guanya. ¿Qué fa per la empresa Barceló en Matas a Washington? ¿ Un vescambi de cromos, per ventura? No crec que siga tan dificil anar a dalt de tot i acabar d'una vegada en lloc de cercar na Maria per sa cuina i treura la corrupció cutre de cuatre pocavergonyes que s'aprofitaren de ses miques que els peixos grossos els hi deixaren, falta valentia i ganes d'acabar amb els corruptes d'una vegada per totes.
Valoració:3menosmas
Per Joan Forteza i Subirana, fa mes de 15 anys
Qui està en "paradero desconocido, Riera, és el seu cervell. Encara n ha anat al psiquiatra, que li miri això d'en Matas?
Valoració:-7menosmas
Per Tomeu, fa mes de 15 anys
No passem el bou davant de s'arada. Abans de fer afirmacions com aquestes hem d'esperar a veure que diu l'ex-conseller Juan Cardona. I si s'ha de cridar a Matas a declarar, se'l crida. Segur que no farà falta avisar al FBI, que no està en "paradero desconocido"
Valoració:-6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente