algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
21°

Casa Alfredo

Es comenta pel Terreno que ha estat retirada la discreta placa que anunciava el local Casa Alfredo, al carrer Ramon Servera Moyà. De moment no se sap si és que tanca o si ha estat una mesura conjuntural, però el cert és que alguns curiosos que s'han acostat aquests dies a la zona per tal de veure in situ la porta del lloc de l'escàndol De Santos fan voltes i voltes i no el troben. Canviarà d'ubicació i de nom Casa Alfredo?

Imatge del PP

Ja s'escolten comentaris dins el PP en el sentit que «s'ha de millorar molt» la tasca del seu equip de Comunicació i Premsa. Aquestes veus consideren que «s'hauria d'haver donat una millor imatge del PP balear a les passades eleccions generals» i també creuen que «després del pròxim congrés de juliol el partit haurà de fer una campanaya d'imatge molt forta, perquè mai en tota la nostra història no havia estat tan per terra com ara. Aquest és un punt fonamental».

Giscades

El consum desfermat de cera a les processons de Setmana Santa fa que aquests dies se sentin giscades per tot Palma dels vehicles que duen cera a les rodes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.