algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

El dia que el RCD no ompli els llocs de la banqueta... i la PPassió

Anar a Son Moix ahir tenia un mèrit extraordi-nari. Vuit del vespre, fred, aigua, més fred, panades, rubiols, crespells, etc., eren una excusa perfecta per no anar al futbol. De tota manera, els més valents que sí que varen anar a l'estadi es trobaren amb una sorpresa per no tornar-hi: el Mallorca no omplia els llocs de la banqueta. Vergonyós i patètic. Potser el club no tenia ningú del primer equip per ocupar la banqueta "targetes, lesions, etc.", però no tenia ningú del filial, o del juvenil, o de l'infantil o d'allà on sigui? Va ser vergonyós veure com deixaven un lloc sense cobrir. És una manera més de menysprear els equips filials, l'afició i tots els que estimen el Mallorca.

La Setmana de PPassió havia d'acabar amb una resurecció i la tenguérem: el Mallorca ressuscità de l'empat i, a la fi, guanyà.El cas de Rodrigo de Santos encara no ha acabat. Devers quatre ja són al carrer i l'exregidor els va enviar un amable sms que demostrava la manera que té d'assumir la seva responsabilitat. El missatge de mòbil deia: «No fui yo, fue la droga». Em sembla encertada la tàctica jurídica de fer veure que Rodrigo estava malalt, però no hi estava per fixar la política urbanística de l'Ajuntament de Palma? No estava afectat d'aquesta malaltia quan ens enganyà a tots amb el tema de la Real? No estava malalt quan arribava a acords amb promotors? No estava malalt quan insultava els veïnats de la Real? No estava malalt "quina hipocresia" quan deia que no casaria homosexuals? No estava malalt quan menyspreava tothom?

És una llàstima perquè el tema és desagradable, però estaria bé que no ens intentassin enganyar o prendre el pèl d'aquesta manera.
I és que hi ha coses que indignen. Indigna el que hem explicat de la banqueta, indigna el tema de Rodrigo, i indignen les contínues crítiques contra l'àrbitre. El Mallorca ha aconseguit que molta gent pensi que el seu problema són els àrbitres. No hi ha res de pitjor que no reconèixer els seus errors i la seva responsabilitat. És trist que el Mallorca derivi la seva responsabilitat i cerqui excuses barroeres tot donant la culpa als àrbitres. Els àrbitres fan el que han de fer, són persones i s'equivoquen molt menys del que s'equivoquen alguns jugadors. Ahir mateix, Güiza cometé més errors que tots els àrbitres plegats durant tota la temporada. En canvi, però, sembla que només són criticables els errors arbitrals.

Les coses han d'anar molt malament quan s'han de cercar aquestes excuses!!! I parlant d'excuses, no puc deixar de pensar en el regidor de nit i la seva gran excusa per dilapidar no se sap quants de doblers. Aquesta setmana he pensat en les seves cares a la sessió plenària, les seves actituds, les seves lliçons de moral i, ara encara, no em puc explicar la cara dura que has de tenir per actuar d'aquesta manera. I si nosaltres estam indignats molt més hi han d'estar els seus companys de grup municipal, els que ho sabien "i n'hi ha que ho havien de saber" i els que no ho sabien.

I a Son Moix, tot i els grans errors, tot va anar bé, però alerta amb el que ve: València, Madrid, Barça, Sevilla... El futur és esperançador, però també és molt difícil. Esperem no fallar tant com ahir i esperem que els jugadors i l'entrenador es creguin que tenen un dels millors conjunts de la Lliga. Perquè al final em fa la sensació que tenim un problema de confiança. No ens acabam de creure que tenguem un equip per quedar entre els vuit primers. No ens acabam de creure que som capaços de jugar com qualsevol altre equip. No ens acabam de creure que fins i tot els errors arbitrals no ens han de perjudicar. No ens acabam de creure que tenim un planter que necessita que des del primer equip es pensi en ell. No ens acabam de creure que si creim en nosaltres mateixos les coses ens aniran millor. No hi ha dubte, és hora de creure!!!!!

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.