algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
20°

No era «es colmo»

«Se'n van de putes amb els doblers del poble i encara vénen aquí a renyar-nos.És es colmo!», es va exclamar amb més raó que un sant un inspirat Pere Sampol en seu parlamentària quan es debatia l'anomenat «cas Rasputín», aquella excursió a Moscou en què membres del Govern balear pagaren algunes factures del prostíbul que duu el nom del místic, per bé que llicenciós, rus, amb doblers públics.

I és que hom es pensa que ja ho ha vist tot quan ha vist com hi ha gent disposada a utilitzar el seu accés als fons públics per pagar factures d'un puticlub. O quan hom viu prop de Valldemossa i ha vist i sentit la senyora RE acusar, també en seu parlamentària, el govern del pacte de progrés d'incitar els joves a consumir drogues pel fet de posar en marxa un web amb informació sobre els perills de les mateixes.Però no, com sempre, el nacionalisme d'esquerra, personificat en aquella mítica ocasió per Pere Sampol, va pecar d'optimista. I de càndid.No, senyor Sampol, no era «es colmo».

Tampoc no és «es colmo» que RdS, un regidor, d'urbanisme per més dades, de Palma, per més entresenyes, presenti factures per valor de 45.000 euros, pagats amb la targeta de crèdit de l'Ajuntament en serveis de prostitució (que en aquesta ocasió sigui masculina seria poc rellevant si no fos pels sermons i insults que han hagut de patir els i les homosexuals de part del partit d'aquest regidor).

Tampoc no és «es colmo» la immensa hipocresia que acumula un partit que per una banda predica contra el reconeixement dels drets dels homosexuals, contra la legalització d'algunes drogues, contra l'educació per a la ciutadania i contra qualsevol avanç social i al mateix temps compta entre els seus dirigents amb gent com RdS.No, no és «es colmo» que hi hagi una quinzena de batles del PP imputats per corrupció.No és «es colmo» que EH, quan era batle d'Andratx, consentís una destrossa mai vista del paisatge, a canvi d'enriquir-se, presumptament, de manera il·lícita. Ni és «es colmo» tampoc, que hi hagi dirigents del PP que s'hagin enriquit de manera sospitosament ràpida durant els anys que han ocupat llocs de responsabilitat.

Tampoc sembla que sigui «es colmo» que la jerarquia de l'Església catòlica hagi pres partit a favor del PP, quan hi ha tanta ovella descarriada. Tampoc no és «es colmo» que l'exbatlessa de Palma, CC, afirmi en públic la seva sorpresa quan s'ha fet públic que un membre del seu equip, persona propera als Legionarios de Cristo, ha malversat fons públics a cabassos i durant un període suficient de temps com per haver-ho detectat.

Tampoc no és «es colmo» que els interventors de l'Ajuntament de Palma estiguin tan preocupats ara perquè l'actual equip justifiqui fins al darrer cèntim i tan centrats a ofegar les entitats ciutadanes que sempre han pogut respondre fins al darrer cèntim. És clar, amb tanta feina com du controlar que cap associació de veïns o entitat ciutadana rebel no rebi ni un euro i filtrar informació a la premsa intoxicadora del règim, no els quedava temps per detectar un foradot de 45.000 euros.

Fixi's que ni tan sols és «es colmo» que, amb tota probabilitat, aquest descomunal escàndol de malversació de fons públics no hauria transcendit mai a l'opinió pública si no hi hagués hagut un canvi polític a l'Ajuntament de Palma. Ni tampoc ho és que aquest escàndol desorbitat sigui el més majúscul que s'hagi produït durant els darrers anys. Senyor Pere Sampol, no és «es colmo» que una persona que ha denunciat aquests casos obtengui 25.000 vots. Ni tan sols estic segur que sigui «es colmo» que encara hi hagi gent disposada a votar persones com RE, RdS, CC, EH. O com els seus «jefes» JM i MR.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.