algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

El nom

Els partits que formaran la coalició nacionalista que presentarà llista única a les pròximes eleccions generals (de moment UM, Entesa i ERC) estan cercant un nom molt nostrat que sigui la marca de la candidatura. Per exemple: lo nostro o tal volta ca nostra. Pensen molt en aquest aspecte, perquè la mateixa denominació ha de deixar molt clar que es tracta de la defensa dels interessos de les Balears davant Madrid i tothom ho ha d'entendre a la primera, sense que s'hagin de donar gaire explicacions.

Un 51 per cent?

Els dirigents del PSM i d'Entesa es reuniren ahir horabaixa. Continua sense haver-hi acord respecte a la integració del PSM dins la candidatura. Ara, però, ambdues bandes parlen «d'un 51 per cent de possibilitats d'arribar a un acord». Els contactes continuaran aquest cap de setmana. La solució, dilluns. En tot cas, l'entrada d'EU ja està descartada.

El «complot»

En un article que publica la web del Lobby per la Independència es relacionava la caiguda del govern progressista de Romano Prodi, el febrer de 2007, amb el fustigament que pateix actualment el de Zapatero per part de l'Església catòlica. El tomb de l'Executiu italià va ser atribuït a una pinça entre la democràcia cristiana vaticana i la Casa Blanca, amb Berlusconi com a eix. La teoria té paral·lelismes amb Espanya i Rajoy.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.