algo de nubes
  • Màx: 17.06°
  • Mín: 7.61°
16°

Pacte social

Ja li hauria agradat a Matas haver aconseguit aquesta foto d'unificiació d'empresaris, sindicats i Govern balear als cent dies del seu mandat. El pacte signat ahir al Consolat és mostra d'estabilitat social i de voluntat política de governar en nom de l'interès general. És la millor nova que es pot oferir a una societat que ha viscut en els darrers anys moltíssima crispació política. Però aquesta és l'evidència: pocs mesos després de la fugida de Matas a Amèrica ja es posen en marxa amb un renovat impuls les meses d'Economia, Turisme i Ocupació. Això és sinònim no només d'afrontar el futur amb optimisme, ja que es genera un clima d'inversió, sinó també de cohesió social

i de voluntat de construir una societat harmònica, equilibrada i vertebrada.

No es pot perdre aquesta oportunitat. Fan falta treballadors més ben formats, de la mateixa manera que són imprescindibles empresaris que no s'atemoreixin davant les dificultats.

Tanmateix, el més important, ara, és que Antich s'ha sabut convertir en eix d'equilibri i de concòrdia. Els temps de Matas, marcats per les fòbies, els odis i els sectarismes, ja són història d'Amèrica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.