algo de nubes
  • Màx: 19.42°
  • Mín: 9.02°
19°

Esperonada a Mobilitat

El president Antich ha dit als màxims responsables de la Conselleria de Mobilitat que es posin a remar fort. Els ha comunicat que està molt bè refer els desastres de l'època el PP, com ara el metro, però que allò important és la capacitat d'iniciativa.

Canvi climàtic i Calvià

A Calvià ha causat sorpresa la befa que va fer Mariano Rajoy del canvi climàtic. Resulta que el batle, Carlos Delgado, posà en marxa una oficina de canvi climàtic, però ara resulta que al president no li agrada la qüestió perquè es refia del seu cosí físic. A Calvià, a l'oficina de Delgado li diuen ara «la prima».

L'OCB i Grosske

Fonts de l'Obra Cultural Balear ens informen que Eberhard Grosske continua sense donar hora a la Junta Directiva que presideix Jaume Mateu, després de desconvocar tres reunions prèvies. El regidor està molt ocupat amb els problemes de Son Banya.

Joan Font, futur líder?

Ens donen per segur que l'exdiputat petrer del PP Joan Font Rosselló té moltes possibilitats d'encapçalar la llista del partit UPD a les Balears de Rosa Díez, Fernando Savater i altres exprogressistes.

Ballesteros torna del Japó

El president de l'Acadèmia Balear de Medicina i Cirurgia, Alfonso Ballesteros, acaba de tornar del Japó, que té fama de ser el país més car del món. Però l'l·lustre doctor assegura que els preus són molt similars als nostres, i alguns, fins i tot, més baixos.

Celebració cultural

Una amable lectora ens informa que la Biblioteca de Can Sales de Palma, dependent del Ministeri de Cultura, celebrà ahir d'una manera curiosa el Dia de les Biblioteques amb els infants: un casset reproduí en castellà el llibre de na Blancanieves.

El «general manager» contesta

Curiosa la resposta de 13 paraules que el «general manager» de l'empresa mallorquina de software Orangetech, radicada al Parc Bit, envià a un sol·licitant de treball que s'hi dirigí en català: «Lamento mucho que escribas en catalán, es una pena que desperdicies las oportunidades». No posam ni afegim.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.