algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Un centre de tecnificació per a tothom a Manacor

Amb tota la polèmica que envolta el projecte del centre de tecnificació de tennis, des del grup PSM-Esquerra-Verds volem explicar que aquest centre és resultat, segurament, del dia que el batle de Manacor va dir que faria vuit pistes perquè Rafel Nadal s'hi entrenàs. Molt bé, és vera que a dia d'avui tenim un gran tennista i que du el nom de Manacor per tot el món. Creim que n'hem d'estar agraïts, però la pregunta seria si és necessari que entre tots paguem unes pistes per a uns pocs. Si mal no recordam, l'entrenador i a la vegada oncle de Rafel, va dir que si necessitava una pista, se la podia pagar ell! Tampoc no és això. Si tenim un esportista d'elit, sigui en l'esport que sigui, està clar que ha de rebre el suport de tots, però allò que ha de ser prioritari és l'esport base i també l'esport en general com a complement d'una vida més saludable. Aquesta setmana, sense anar més lluny, dins el Patronat Municipal d'Esports ens ha arribat constància de la problemàtica que hi ha a l'hora de disposar de recintes esportius a Manacor. Ens trobam que el poliesportiu Miquel Àngel Nadal ha creat polèmica els darres dies perquè se sobreposaren horaris de l'Institut per exercir les classes d'educació física i de les activitats esportives diverses de clubs esportius. També volem fer constar que davant les mancances de recintes esportius, l'Ajuntament de Manacor ha deixat perdre la concessió del Jordi des Racó. És vera que el recinte estava bastant degradat, però, fent-hi una inversió, podríem disposar de unes bones instal·lacions que manquen a Manacor.

Pel que fa al centre de tecnificació. El dia que es va aprovar a plenari, ja manifestàrem que estàvem d'acord que s'invertís en infraestructures esportives i que si Rafel Nadal necessitava disposar unes hores d'una pista, no hi havia cap inconvenient, però que els recintes esportius havien de ser per a tots els ciutadans que volguessin exercir una activitat esportiva.

Un altre tema és la gestió del recinte. No entenem que la gestió hagi de recaure en la família Nadal, perquè sí! Massa coses fa el PP a dit, perquè a més paguem amb doblers públics el que gestionarà una empresa privada afí a aquest partit i sense anar a concurs.

Sebastià Gaya Riera. Regidor PSM-Esquerra-Verds.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.