nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Sobre el tram d'un camí tancat

El Consell promocionarà la ruta de Pedra en Sec en fires turístiques, és el titular d'una notícia publicada fa uns dies en aquest diari, on s'explicava que això és un dels objectius que s'ha marcat Catalina Julve, nova consellera de Medi Ambient en l'Organisme Insular.

Doncs bé, a Banyalbufar i davant aquestes declaracions, hem quedat estorats. Què no sap la consellera que, des de finals de l'any passat, un tram d'aquesta ruta en el seu recorregut d'Estellencs a Banyalbufar "o viceversa" està «legalment» tancat i per tant, és inaccessible i intransitable? Suposam que sí que ho sap (perquè si fos que no...), i per això ens demanam: què diran d'aquest fet les guies de la ruta que, en col·laboració amb la Conselleria de Turisme i segons diu la notícia, es presentaran a les principals fires turístiques nacionals i internacionals?

Si en aquestes guies, o en altres actes de divulgació de la Ruta de Pedra en Sec, s'informa que hi ha un tram tancat, i ben tancat, no farem una promoció esperpèntica i ridícula? o, el que és pitjor, és què pensen fer una promoció i una guia sense contar la veritat i, per tant, crear confusió a tot arreu?

En resum, si no és que la consellera té previst resoldre el tema del tancament d'una manera o l'altra, és a dir, dedicar temps i esforços perquè el Camí del Rafal estigui obert i transitable, a Banyalbufar ens semblen unes notícies o declaracions poc rigoroses i que no tenen en compte la realitat. Això sí, en el cas que la consellera tengui plans, esperam que no sigui com el seu antecessor en el càrrec, que un dia va assegurar que «por lo civil o por lo criminal» el Camí del Rafal sempre seria d'ús públic; i així ens deixà, amb el cul en l'aire.

Francesc Albertí
Picornell, president de Bany-Al-Bahar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.