algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
16°

Fins i tot en els excusats

La projecció de la cultura catalana feta a les Illes Balears arriba als excusats. L'Institut d'Estudis Baleàrics s'encarregà de distribuir a tort i a dret les publicacions que realitzava, però el problema ha estat el destí final. Un dels banys de la Conselleria d'Educació i Cultura al carrer Capità Salom està ple de capses de llibres provinents de l'IEB. Es veu que no tenen magatzems o no saben on distribuir aquests llibres. Tot pot ser.

Al Gore, a Mallorca  

L'exvicepresident dels EUA i excandidat demòcrata Al Gore té previst impartir una conferència a Mallorca el pròxim mes de novembre sobre el canvi climàtic.

Problemes de comunicació  

El comunicat dels joves d'ERC-I sobre l'estiueg de la família reial a Marivent no va ser conegut per la direcció del partit fins que ja havia estat distribuït a la premsa. Les responsabilitats de govern que ha assumit la formació republicana li han fet entendre clarament que això no pot tornar a passar.

Toni Martorell i Àngela Seguí  

Ens asseguren que va ser Àngela Seguí, directora del programa informatiu d'IB3 Balears de matí "ara de vacances" la que introduí i ensenyà les instal·lacions televisives al nou director general de l'ens, Antoni Martorell. Ambdós periodistes tingueren alguna «topada» abans de les eleccions, perquè Martorell, en la seva qualitat de cap de premsa del Consell de Mallorca, dubtava de la independència de criteri de la coneguda presentadora, i aquesta de la potestat d'ell per cridar-la a l'ordre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.