algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 9.88°
10°

El trajecte a Alcúdia

Durant l'etapa del Pacte de Progrés del 1999 al 2003 l'aleshores conseller d'Obres Públiques, el plorat Xisco Quetglas, tenia sobre la taula un projecte de línia del tren entre sa Pobla i Alcúdia que havia de pasar per dins l'Albufera. Fins i tot estava dissenyat un pont que passaria per damunt de l'aiguamoll. En veure el projecte, Quetglas es va esglaiar i el posà dins un calaix. Ara aquestes competències estan en mans de la Conselleria de Mobilitat, controlada pel PSM. No hi ha dubte que el nou projecte serà molt diferent d'aquell, i en tot cas difícil de realitzar a la pràctica, molt difícil.

El xeremier Contestí  

El nou cap de premsa de la Conselleria de Mobilitat, Antoni Contestí, a les ordres de Biel Vicens, té una altra especialitat a part de les relacions mediàtiques: és xeremier i toca a un grup que es diu Xeremics. No hi ha dubte que aquesta Conselleria estarà d'allò més animada en els moments difícils, ja que es comenta que Contestí, com tantes altres persones amb formació musical, sap posar bon humor i alegria a les conjuntures tenses.

Pagaments i inversions  

La investigació de diferents departaments del Govern pel nou Executiu ha trobat factures i inversions d'allò més estrambòtiques. S'aniran coneixent coses a mesura que es vagin mil·limetrant els números.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.