algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

La marxa de Matas, al carrer

La decisió de Jaume Matas d'abandonar la política ha traspassat de lluny els àmbits polítics o econòmics i ha arribat al carrer. Des de fa dies és molt normal escoltar discussions al bars sobre el perquè d'aquesta fuita, que pel que sembla no ha quedat aclarida a nivell popular. Mai no s'havia parlat tant de política en llocs públics, tant entre els que anaren a votar com entre els que no hi anaren.

Thomàs, mà dreta de Delgado  

Per Calvià es comenta que el batle, Carlos Delgado, no només ha cedit a l'exregidor trànsfuga Joan Thomàs el despatx de primer tinent de batle, sinó que el tracta quasi com la seva autèntica mà dreta malgrat que ara no és càrrec electe. L'afer de la fuita de Thomàs (ex-UM) va ser un dels primers actes que marcaren el distanciament definitiu entre el PP i UM. Ara els conservadors en paguen les conseqüències arreu de Mallorca, encara que a Calvià Delgado s'hi ha assentat i «paga» favors.

Eugenio Hidalgo, molt callat  

El PP ha perdut el poder a Andratx. Mentrestant, l'exbatle Eugenio Hidalgo es manté molt callat i no ha volgut intervenir per res en tot el procés electoral i posteletoral. Com se sap, ha estat empresonat dues vegades i ara s'estima més passar tan desapercebut com sigui possible. També diuen que les seves relacions amb el PP andritxol no són gaire fluïdes. Hidalgo, simplement, es manté a l'expectativa. S'ha de pensar que els seus suports a la direcció del PP balear podrien perdre molta força i poder després del congrés de la pròxima primavera.

Direccions generals  

Diuen que l'esquerra tindrà dificultats per trobar persones capacitades per ocupar la gran quantitat de càrrecs inermedis de l'Adminsitració autonòmica i empreses públiques.

Gomis, en el Solleric  

Ens asseguren que Joan Carles Gomis té moltes possibilitats de continuar en la direcció del Palau Solleric, tot i els canvis polítics que s'han registrat a l'Ajuntament de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.