algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

Sorpresa amb Biel Barceló

En mitjans nacionalistes ha causat sopresa, per no dir estupor, l'envestida d'alguns membres de la direcció del PSM perquè el seu cap de llista electoral, Biel Barceló, no pugui ser conseller. S'ha de tenir en compte que Barceló ha estat elegit per decisió popular com a número 1 de la candidatura del Bloc i del PSM. «Barrar-li ara el pas perquè altres que no han donat la cara a lloc preeminent ocupin el que els votants li han atorgat podria ser una forma de subversió de la voluntat popular, impròpia d'una democràcia». S'ha de pensar que l'article primer de totes les constitucions del planeta afirma que la sobirania resideix en el poble, que aquí ha apostat per Barceló de manera suficient perquè pugui formar part del Govern balear.

L'excusa tampoc no convenç
L'explicació donada pels dirigents del PSM que han fan a un costat Barceló tampoc no conveç en aquests entorns nacionalistes. Els dirigents del PSM assenyalen que els estatuts del partit diuen que el secretari general no pot ser conseller. Aleshores, per què el designaren cap de llista i el presentaren davant el poble sobirà? I en segon lloc, aquesta norma interna és revocable amb una simple reunió d'un consell polític del partit.

Palma es transforma

Ahir, primer dia de vancances estiuenques per a moltíssims ciutadans, l'activitat de Palma va caure en picat. Es podia trobar aparcament per moltíssimes bandes i l'ambient ja no recordava per res el dels dissabtes de primavera, tardor o hivern. De sobte la vida s'ha transformat, com sempre passa el juliol i l'agost. En paral·lel, l'activitat turística i la indústria de l'oci es dispara mentre la vida nocturna passa a convertir-se en la gran protagonista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.