nubes dispersas
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

Grans campanyes d'estiu

Estimat llibreter, volem recordar-li que el mes d'agost els nostres magatzems tancaran. Aprofitam l'ocasió per desitjar-li bon estiu i bones vendes de la nostra nova col·lecció «oh, quin clau!»

Estam convençuts que els seus clients acolliran la nostra campanya amb molt de gust i que vostè ubicarà l'expositor de la mateixa, en el lloc més adient. Sabem tractar els nostres lectors i aquesta nova proposta és només una oferta per a professionals com vostè, serà efectiva fins a l'últim dia d'agost.

Tenim el gust de recordar-vos el nostre llistat sencer amb els millors autors i els millors títols de la literatura universal. El vostre establiment comercial ha sigut seleccionat com a punt de venda «oh, quin clau!».

Els llibres un damunt l'altre, en munts del mateix títol i amb el superpóster de promoció, són la garantia d'aquesta nova iniciativa de la nostra editorial Llumbrera. Tenim el gust i l'ocasió de recordar que el passat 2005 Llumbrera rebé el premio Sablazo, d'àmbit estatal.

És importantíssim estimat amic que recordi tres punts a l'hora de fer arribar els nostres productes als lectors:

A) si el client s'emporta un exemplar de qualsevol títol de la nostra campanya «oh, quin clau!» el preu serà el mateix de sempre, llevat dels cinc cèntims de costum en aquestes dates. Una autèntica ganga!

B) només canvia el disseny i la coberta de cada reedició, més cridanera i de fàcil localització per al client. Quina importància pot tenir el disseny quan sol i platja simposa!? Oh, quin clau de butxaca, ideal per a l'estiu!!

C) Del viatge gratuït per la compra de tres títols, facin el favor, davant de l'eventual cas de reclamació per part del seu client: procurin canviar de tema. No en sabem res.

Els nostres assessors, donada la dilatada experiència en aquestes campanyes, asseguren que deu de cada deu casos, així acaben.

Desitjant-vos bona venda i bon estiu, un any més, cordialment

Editorial Llumbrera
Gerent
A. Quincollons
Àlex Volney, escriptor i llibreter

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.