algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 21°
21°

En defensa de la diputada Maria Salom

Fa un parell de dies la diputada del Partit Popular, dona Maria Salom, es queixava de la mala imatge que el seu company d'ERC, D. Joan Puig, havia transmès a l'opinió pública, quan, el passat estiu, intentava refrescar-se a una piscina pública de la Costa del Pins.

M'heu de creure si vos dic que estic absolutament d'acord amb el seu raonament i vos explico el motiu: De la mà del món publicitari ens hem avesat a recrear-nos la vista amb cossos esculturals i, òbviament, la imatge d'un senyor grassonet, mig nu, amb el DNI a la boca, les ulleres posades i fent equilibris per no fotre de morros dins l'aigua, feia mal a la vista.

Tinc el gust de conèixer personalment a la Sra. Salom (de tan en tan es deixa caure per l'ajuntament d'Inca) i estic segura que les seves paraules dirigides al diputat nacionalista, amb el sentit de què el seu comportament és un descrèdit per la Cambra del Congrés de Diputats, han estat mal interpretades per part d'alguns personatges maliciosos.

No pot ser mai que la meva regidora d'hisenda afirmi sense complexes que «és molt greu que una jutge hagi trobat indicis de criminalitat a la conducta del Sr. Puig»; i no pot ser mai perquè és impossible que hagi oblidat que, a ella, li trobaren evidències manifestes de corrupció pel cas del Túnel de Sóller.

No és possible que ella, que va ésser «la alegria de la huerta» durant les llargues sessions de la comissió d'investigació del 11 M., parli de descrèdits i de no estar a l'altura de les circumstàncies. Seria massa fàcil replicar-li que aquelles rialles d'orella a orella, haurien provocat dimissions a qualsevol país desenvolupat.

Ella que, emmanillada, demana dimissions pel Congrés dels Diputats amb la mateixa alegria que demana l'orella del bou per Sant Abdon, no pot haver fet unes afirmacions tant categòriques com les que apareixen a un diari estatal que es regala pels col·legis i institucions.

No senyor, és impossible que una persona amb la seva intel·ligència, que és capaç de destacar com a diputada, i a més li sobra temps per ésser regidora d'hisenda d'un ajuntament tan complicat com el d'Inca (Blanca Iglesias, fems d'altres pobles, bosses del Dijous Bo, factures fraccionades, adjudicacions a dit...), faci aquests tipus de manifestacions.

Sens dubte determinats periodistes i determinats diaris malinterpreten les paraules per adaptar-les als seus interessos, i això és injust. Tot el meu suport per a la Sra. Salom.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.