algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
12°

El fiscal i Martina

El fiscal veu indicis delictius en l'actuació de la funcionària de Sineu, Martina Gelabert, que podrien desembocar en la petició de 24 anys de presó per apropiació de doblers públics i per l'omissió del seu deure de custodiar-los. Tot suggereix, en principi, i d'acord amb les informacions que es van coneixent de la mateixa Fiscalia, que l'acció de la Justícia al voltant del cas Gelabert tindrà un caire exemplar des d'una perspectiva d'incidència social. Tant fiscals com jutges, i no tan sols a les Balears, sinó també en el conjunt de l'Estat, estan molt sensibilitzats amb els escàndols que s'han produït en diferents ajuntaments, i volen tallar d'arrel pràctiques suposadament delictives que amenacen de desprestigiar seriosament les institucions. El cas de Marbella és prou clar en aquest sentit.

Respecte del cas de Sineu, el que no es pot consentir és que una funcionària s'enriqueixi amb els doblers públics procedents dels imposts. I, a sobre, que tragués aquests diners, una vegada i una altra, del Banc de Crèdit Balear sense tenir firma autoritzada per fer-ho. La negligència del banc ha estat determinant perquè Martina Gelabert pogués cometre uns fets que ofenen i empobreixen la societat. Si l'entitat que presideix Miquel Nigorra hagués complert amb el seu deure, Gelabert no hauria pogut mai desenvolupar aquesta activitat il·legítima.

I el conjunt de Mallorca, on durant els darres anys s'ha detectat alarma social per situacions irregulars o poc comprensibles que s'han produït en diversos ajuntaments, ha de veure aquesta vegada amb satisfacció que la Fiscalia desenvolupi tota la seva capacitat d'acció i de defensa de la normativa vigent. És la garantia millor d'un futur més segur i més digne per a tots.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.