algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 19°
26°

Rèplica a un article

Sr. director:

Tant vostè com els seus lectors saben que la nostra associació i sis més ens hem reunit per demanar a la Delegació del Govern i a l'Ajuntament de Palma accions contundents contra el botelló. A tots ens sorprèn llegir que duen un any cercant-hi solucions i que encara no tenen un text definitiu, quan tots sabem que el problema del botelló a Palma està a punt de complir una dècada.

Si abans de clamar «hipocresia», com va ocórrer la setmana passada en el seu diari, el senyor Picornell realitzàs un treball seriós d'hemeroteca, trobaria que fa anys l'Associació Empresarial de Restauració de Mallorca es va reunir amb la delegada del Govern de llavors, Catalina Cirer, per a demanar-li que frenàs el botelló. La delegada no va prendre mesures contundents perquè eren antipopulars, però sí que va fer cas llavors d'una proposta nostra: controls d'alcoholèmia situats estratègicament a prop del moll Vell. Però no foren suficients.

Tal vegada per desconeixement, el senyor Picornell obvia un fet important: fou el botelló el que va acabar amb la Llonja. Eren els folloners del botelló els qui acudien ben servits a la Llonja i organitzaven escàndols que molestaven els veïnats fora dels locals.

De res no va servir la costosa insonorització dels locals de La Llonja ni les campanyes de respecte del son dels veïnats realitzades dins dels locals. Amb els seus escàndols, els amics del botelló van acabar amb la Llonja i amb els llocs de feina que generava, i ara, si no es prenen mesures, acabaran amb el passeig marítim.

Ens sorprèn la frivolitat i la lleugeresa amb la qual s'aborda el tema del botelló, quan en el fons de tot hi ha un problema social de gran calada, que és la salut pública de milers de joves.

Mentre que en altres ciutats d'Europa es fomenten les activitats deportives i culturals per a la joventut; mentre que els joves s'hi estan organitzant per a reivindicar temes d'educació, vivenda i treball, en aquesta trista Espanya acotam el «tot val» i vivim pendents de la plusmarca del botelló.

Antoni Mas Rosselló, president de l'Associació Empresarial de Restauració de Mallorca. Palma

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.