algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

La permanència, Pere Terrasa, Pep Matas, Guillem Picó i altres herbes

PERMANÈNCIA. Es va guanyar el Cadis, i amb solvència -tot i la minsa diferència numèrica en el marcador-, i la permanència està ja ben encaminada. Evidentment, la salvació matemàtica queda encara lluny, però les sensacions d'aquest equip, que continua sense perdre amb Gregorio Manzano, són extraordinàries. La temporada pròxima continuarem a Primera. I que sigui per molts anys!

PERE TERRASA. Va ser jugador, i dels bons, de bàsquet, però ja fa un bon grapat d'anys que viu amb la màxima intensitat el món del futbol. És el gerent del Reial Mallorca i, després de la marxa de Ramon Rosselló, s'ha convertit en la mà dreta de Vicenç Grande i del consell d'administració. Terrasa ha crescut professionalment a l'ombra de l'expresident Mateu Alemany, a qui respectava i quasi venerava. Però Alemany abandonà o fou obligat a dir adéu -triïn vostès-. Terrasa continuà, tot i els recels normals entre diferents membres del consell d'administració. Semblava tan amic d'Alemany, tan identificat amb la figura de l'expresident que generà dubtes. No tardà gaire a quedar clar que la seva fidelitat i lleialtat era pel Mallorca, sempre guardant, com ha de ser, el màxim respecte per l'amic caigut. Curiosament, encara en convivència amb Rosselló, Terrasa rebé encàrrecs de màxima confiança per part del president Grande. Avui, ja està clar que és el primer executiu del club. Terrasa no és d'Alemany, ni de Grande, ni de... Sempre vol el bé del Mallorca. A Palma, a Sevilla, a Vigo, o... És un bon mallorquinista.

PLA DE NEGOCIS. Dies enrere vaig escoltar Pere Terrasa en diferents mitjans -M7-Televisió de Mallorca i la Cadena Ser- explicar l'estratègia de futur de l'entitat. Es tracta, en definitiva, d'augmentar els ingressos i fer possible que l'entitat no tengui la necessitat de traspassar els millors actius -jugadors- cada trenta de juny. Hi ha molta feina a fer.

ALEGRIA. Diuen que guanyar fa riure. I és ben cert. L'ambient en els entrenaments del Reial Mallorca res no té a veure ara amb el que hi havia a l'etapa d'Héctor Cúper.

CONSELL. Serà demà horabaixa a les 18.30 hores quan el Consell, que milita a Segona Regional i lluita per intentar l'ascens, s'enfrontarà al Peguera. El periodista Miquel Vida, col·laborador des de fa anys d'Ultima Hora, presideix el club i ha decidit començar ja les celebracions del 88è aniversari de la fundació de l'equip, que es compleix l'abril. Vol que cada cap de setmana que el Consell jugui a casa, un personatge de reconegut prestigi faci la treta d'honor. Dissabte, serà el redactor en cap d'Ultima Hora, Pep Matas. Curiosament, un dels futbolistes de major vàlua del Consell és Guillem Picó, també periodista d'Ultima Hora i que està realitzant una temporada portentosa. Juga de central i des de la seva elegància natural s'ha convertit en un baluard quasi inexpugnable. Sempre atent, distribueix l'esfèric amb criteri i quan és necessari no dubta a emprar la pilotada llarga com a recurs. Per cert, el president del Govern, Jaume Matas, rebrà el 27 d'abril la junta directiva del Consell al Consolat. Vida imposarà la insígnia d'or i brillants del club al president Matas. Enhorabona!

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.