algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
27°

Pugna al PP

Dins Unió Mallorquina ha sonat la veu d'alarma quan gent seva a Manacor els ha avisats que el batle, Antoni Pastor, vol ser «de totes totes» president del Consell de Mallorca després de les eleccions de l'any que ve. Això vol dir, a la pràctica, que la maquinària popular es posarà en marxa com una piconadora per llevar a UM el Govern de Mallorca. S'ha de tenir en compte que aquests dos partits són ara mateix formalment aliats, encara que a la pràctica els tords volen molt baixos i les perdigonades estan a l'ordre del dia.

Palma

«Trobarem un bon candidat per a batle. No hi ha dubte», afirmava dissabte un important dirigent d'agrupació socialista de Palma. El problema és que no hi ha manera que els socialistes palmesans es posin d'acord i, cosa que és pitjor, que arribin a un consens clar amb el secretari general del PSIB-PSOE, Francesc Antich. Mentrestant, passa el temps i la maquinària socialista no es pot posar a funcionar al cent per cent.

Immigrants

TV3 s'ha sumat a l'esforç del conjunt de les institucions catalanes per tal d'integrar al màxim els sectors provinents de la immigració. Cada cop són més freqüents les aparicions de ciutadans d'origen subsaharià, llationoamericà o provinents de països islàmics que parlen un català més que correcte.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.