cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.6°

Carod

El diari Avui publicà ahir un extens article del president d'ERC, Josep Lluís Carod-Rovira, en què recorda i lloa l'acte de presentació de la biografia de Pere Capellà, escrita per Pere Fullana, dissabte passat. L'article es titula «Horabaixa a Algaida», i Carod escriu: «Camí de l'aeroport, em demanava com és possible encara que, entre nosaltres mateixos, a una banda i l'altra de la mateixa mar, la mateixa història i la mateixa llengua, existeixi aquest abisme tan profund, aquesta distància tan gran, aquest desconeixement mutu tan esfereïdor».

TV3

Per cert, i insistint en el «desconeixement mutu», la informació meteorològica del telenotícies del vespre de TV3 qualifica sa Cabaneta de «petit llogaret de Marratxí» quan tothom sap que aquest nucli és un dels que més ha crescut de tot aquest terme municipal. La gent de sa Cabaneta quedà molt sorpresa.

Carretera

El Consell té la intenció d'inaugurar el pròxim març la reforma de la carretera de la zona de Muro i Llubí. En any preelectoral hi ha presses per posar en marxa les obres que resten pendents.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.