algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

Consens per a Sa Nostra

En aquestes hores difícils per a la Caixa de Balears «Sa Nostra», i quan el Govern balear ha hagut d'intervenir i forçar la retirada dels tres candidats a la presidència, l'únic que cal desitjar a tots els components d'aquesta emblemàtica institució és capacitat de consens i d'entesa. Les Illes Balears actuals no es poden concebre sense la secular participació d'aquesta entitat, sempre dedicada a donar suport als illencs i a traduir la seva capacitat professional en obres socials destinades a engrandir la personalitat balear. Són tan importants «Sa Nostra» i el seu compromís que s'ha de trobar la solució més adient per a tothom, perquè el més important és que ningú no ha de perdre la confiança en l'entitat.

Per aconseguir-ho, el nou president ha de tenir, sobretot, molt de tacte, un tacte que també s'ha d'exigir a tots els components de «Sa Nostra».

Si hi ha voluntat d'entesa, els balears són un poble únic a l'hora de posar-se d'acord i de mantenir els pactes assolits. Aquest és el camí. Les tensions en una entitat creditícia d'arrel i de cor públics solen ser sovint el reflex de la societat en la qual opera. I la conjuntura actual és més tensa del que hauria d'aconsellar una situació econòmica estable. Fan falta assossec i perspectiva, atributs que temps enrere eren inherents a la personalitat balear. Cal recuperar aquesta manera d'actuar i superar divisions. El consens ha de tornar a «Sa Nostra». El teixit social illenc ho necessita.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.