algo de nubes
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 6.73°

Una junta gestora per al PP de Calvià

La indisciplina de partit és intolerable en un règim de llibertats. El cantonalisme, el no voler acatar les decisions dels òrgans superiors, es pot convertir en un corc que acaba per minar una societat. Si la direcció del PP balear no posa ordre a Calvià, establirà un precedent nefast que es podria reproduir a altres indrets de l'Arxipèlag quan alguns interessos locals topin amb els del conjunt del partit i de la comunitat.

La direcciò balear del PP no té un altre remei que dissoldre la Junta local de Calvià i nomenar una comissió getora que es faci càrrec de l'organització i, des d'aquesta posició de força, exigir als càrrecs públics que no se subjectin a la nova situació a abandonar els càrrecs de regidor i de batle posant-los a disposició del partit en nom del qual han estat elegits. Si el PP no pren aquesta mesura i permet que Delgado i els seus funcionin a la pràctica com un grup independent, perdrà tota credibilitat davant els electors.

Carlos Delgado protagonitzà ahir un acte de rebel·lia en un dels municipis més importants de les Balears, i ho féu aprofitant-se de la seva condició de batle per negar-se a destituir un regidor trànsfuga. L'afer és gravíssim fins i tot des d'un punt de vista jurídic. La Fiscalia Anticorrupció investiga el cas. Qui ha salvat la cara és el president del PP, Jaume Matas, que ha actuat amb contundència i ha aconseguit deixar en evidència Delgado. Hi ha ara qualcú que pugui dubtar que a Calvià hi ha transfuguisme?

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.