algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
10°

Chenoa

Tot apunta que la versió de La Balanguera que ha enregistat Chenoa serà molt clàssica i amb poquíssimes concessions a l'estil modern de la música lleugera. El fet que sigui una versió amb orquestra ja és prou significatiu que la composició no perdrà el seu caràcter i personalitat d'himne oficial.

Ortea El portaveu parlamentari del PP, José María González Ortea, ja hauria fet saber a les persones que té més properes que no té previst repetir com a portaveu en la propera legislatura. A Ortea li agradaria, en principi, una responsabilitat diferent, i si pogués ser de govern, és clar.

Suprem Dins el PP es dóna per segur que les decisions del Tribunal Suprem sobre els casos Formentera i Bitel es coneixeran entre els pròxims 3 i 15 de setembre. Els comentaris apunten que tant Jaume Matas com Rosa Estaràs en sortiran nets de qualsevol responsabilitat. El debat dins el Suprem se centraria ara en si hi ha vot particular per part de cap magistrat. Així, s'hauria fet saber al Suprem que quan el Tribunal Superior de Justícia de les Balears o l'Audiència de Palma elevaren els casos no hi va haver cap vot particular. Per tant, ara «el més lògic» és que el Suprem faci el mateix i que no hi hagi cap «taca» en la decisió final que perjudiqui Matas».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.