algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

Nacionalisme i socialisme

1. Atenció, Sr. Cortés, als canvis que s'han produït a les Balears: avui es pot ser del PSIB/PSOE i estimar la llengua, la cultura, el patrimoni, etc. sense problemes.

2. Atenció, Sr. Cortés, també es pot ser nacionalista sense ser socialista. Supòs que no dubta que CIU a Catalunya i el PNB al País Basc no són socialistes.

3. Sr. Cortés, la mare de Déu nom Maria i així no impedeix que un bon socialista a les Illes sempre estimi la llengua, cultura, patrimoni, perquè són un bé públic i, com el PSIB/PSOE, sempre defensaré allò que és públic i comú.

4. La carta del Sr. Cortés em duu també a dir: Atenció, Església catòlica de les Illes, està molt bé el progrés que s'ha fet a favor de la cultura i el patrimoni... però no oblideu el vessant «socialista» del vostre projecte a favor dels més desfavorits i a favor dels interessos comuns. Atenció, poble de Petra, votar un partit significa donar suport a allò que significa: entre la majoria de votants del PSM de Petra, quantes persones hi ha que siguin socis de l'OCB (Obra Cultural Balear), de la qual supòs ningú no dubta de la bona tasca que fa a favor de la nostra cultura? Idò, Sr. Cortés, jo, militant del PSIB/PSOE, fa més de 20 anys que ho som.

I així podríem posar més exemples del bé comú per damunt dels interessos privats, etc.
Només voldria aprofitar l'avinentesa per agrair al Sr. Miquel Payeras les seves opinions al Balears, alhora que demanar-li un poc més d'optimisme realista. «Voler que amb tres anys es practiqui un model alternatiu al tradicional econòmic i polític de la dreta i que es noti»... és demanar un poc massa. Estigui segur, Sr. Payeras, que hi hagut canvis, i tant de bo que es doni una altra oportunitat per continuar demostrant-ho. I en un pla una mica relaxant, quan parla de la crisi turística no sigui dels qui creuen que el mal temps regnant també és culpa del Govern del Pacte... Que ja en té prou amb el difícil art de pactar, com escriu el company Josep Moll.

Miquel Monroig Mestre, Petra

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.