cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Barcelona

Alguns membres d'EU participaren en dues de les manifestacions celebrades la setmana passada a Barcelona contra la Cimera de caps d'Estat i de Govern: la sindical de dijous i la contrària al capital de dissabte. I encara tingueren temps per anar al Nou Camp a veure el Barça-Madrid.

Japonesos
Una cadena de la televisió japonesa farà un programa de la ruta en sec de la serra de Tramuntana que fa poc presentà el Consell de Mallorca. Això que la Serra es pugui travessar pràcticament en la seva totalitat ha animat molt els japonesos a endur-se les càmeres cap amunt i plasmar en imatges les nostres muntanyes i camins.

Decisió
Sigui quina sigui la decisió del president Antich sobre l'ecotaxa, aquesta fou presa en el darrer segon. Algunes fonts asseguren que diumenge vespre encara no sabia per on tirar. Continuava esperant un «gest» dels hotelers per negociar, però el «gest» no arribava. Ara la sortida és més difícil perquè, d'una manera o d'una altra, la decisió final no té el consens dels empresaris, que ja tenen en marxa els recursos. Fins i tot hi ha intents de contractar missers amb carnet socialista per donar més credibiltiat i força a aquesta acció judicial.

I el PP?
Encara que ho desmenteixin oficialment, membres del PP haurien fet saber als hotelers que si ara o el novembre negocien o accepten l'ecotaxa amb el Govern Antich, que s'oblidin de pensar que els conservadors la llevaran quan arribin al poder. Si passen ara per l'arada, que pensin que després aquest impost seria en tot cas «molt mal de derogar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.