algo de nubes
  • Màx: 13.38°
  • Mín: 7.77°
13°

Raixa

Entre certs sectors de l'esquerra s'ha criticat amb la boca petita l'acord entre Maria Antònia Munar i Jaume Matas per salvar Raixa de les mans privades i obrir la finca a la gent. Però n'hi ha d'altres que aposten perquè el Govern compri també una finca o palau emblemàtics. Així s'empataria la cosa.

Poble Espanyol Hi ha importants negociacions a tres bandes entre Sa Nostra "propietària del Poble Espanyol", Cort i els veïns de Son Espanyolet. Podria sortir una solució definitiva, basada en què es permetrien certes activitats de restaurants i bars dins del recinte sempre que tanquin a una hora «prudent», amb la condició que es modifiquin les ordenances per a tota la barriada i no es permeti la ubicació de bars i llocs d'ambient nocturn a la zona. La negociació va endavant i podria donar fruits aviat amb satisfacció per a totes les bandes.

Ja hi som Parlant amb polítics i caps de premsa la setmana passada tots tenien una mateixa contesta: «Novetats? Dilluns, dilluns!». I és que avui retorna la batalla política amb força. Els nervis de la contesa, ja en any preelectoral, farà perdre a més d'un els quilos de més acumulats als incomptables dinars i sopars nadalencs.

Incògnita La vicepresidència econòmica del Govern encara no ha aclarit el contingut exacte dels cinc projectes que està elaborant perquè la República de Malta els pugui presentar a la UE i rebre així importants subvencions. Diuen que és d'un dels secrets més ben guardats de Vicepresidència. I és que es tracta d'una qüestió que el principal beneficiari és un Estat independent amic i, per tant, les coses s'han de fer amb discreció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.