algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.88°

Agafi!

La circulació de l'euro és una font constant d'anècdotes. Ahir una senyora major anà a la plaça de Santa Catalina amb les dues mans juntes i plenes de les noves monedes. Demanà el que volia al botiguer i després li diguè: «Vostè agafi els doblers que necessiti, perquè jo no els entenc. Confii en la seva bona voluntat».

Trànsit Entre dimecres, dia dos, i ahir, dia quatre, esglaiaven les coes per renovació del carnet de conduir a la Direcció de Provincial de Trànsit. La causa és que els funcionaris només atenien el públic fins a les dotze. Dijous passat, amb la coa al carrer, un funcionari sortí, xapà la filera i digué: «Només podem atendre fins aquí. La resta se'n poden anar». Tothom quedà amb un palm de boca. Resulta incomprensible que l'Administració funcioni a mig gas en èpoques nadalenques, però més que ho hagin de pagar els ciutadans en una qüestió tan delicada com haver de circular amb el carnet caducat. No són bromes, encara que sigui per descans del personal.

Nájera El Lobby per la Independència entrega avui, a can Joan de s'Aigo, els premis Llaüt a Llorenç Bravo i a Músics per la Llengua, i el famós «guardó» Barco de Rejilla, que aquest any correspon a la batlessa de Calvià, Margarita Nájera. Però ahir encara no estava confirmada la presència de Nájera a la celebració malgrat els esforços fets pel Lobby. Seria convenient que la batlessa demostràs un poc de sentit de l'humor i acudís a la famosa gelateria a recollir el vaixell. Tampoc no estaria de més que fes un discurs en català i, fins i tot, que recitàs qualque poema. Així s'acabaria la polèmica sobre la seva evident manca de sensibilitat sobre l'idioma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.