cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Bizet a l'EMT

Era el calorós migdia d'un divendres quan, com faig normalment per tornar a ca meva un cop acabat el meu horari laboral, vaig agafar un autobús de la línia 3 de l'EMT a l'avinguda Jaume III. Després de passar la meva targeta ciutadana per la terminal, vaig tardar ben poc a ser conscient que alguna cosa no era normal: pels altaveus sonava la música de l'ultima escena de l'òpera Carmen, de Bizet, Quina delícia! Abans de baixar de l'autobús volia felicitar el conductor pel seu -en la meva opinió bon gust musical, però lamentablement hi hagué canvi de torn i ja no hi vaig ser a temps. El següent conductor sintonitzà una altra emissora de ràdio i la «normalitat musical» tornà a l'autobús. Tanmateix, són d'agrair aquells minuts de música de qualitat, una delicatessen a la qual, lamentablement, no estam acostumats els usuaris de l'EMT.

Antoni Roca. Palma

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.