algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
26°

Curiositats

Quan ens parlaven de desestacionalitzar l'activitat turística, nosaltres enteníem una cosa que ens agradava i ells una d'oposada que també els agradava molt. No ens enganen mai. Vós en recordau quan la promesa era que el futur de la construcció havia de ser la rehabilitació. Efectivament, per vendre casalots a preu de canari jove als alemanys.

Es curiós que cap dels portaveus de la Federació Hotelera no hagi relacionat l'hipotètic descens en l'afluència turística als acomiadaments massius que diverses grans empreses europees han duit a terme.

Una altra curiositat: sabíeu que la gran Diada per la Llengua de l'Obra Cultural se celebrà el mateix dia que a Nàpols es commemorà el miracle de San Gennaro. La sang del sant es liqua el primer dissabte de maig i els devots confien que el prodigi els portarà bona sort. «Cal esmentar que el fervor dels creients es va demostrar alguns moments en l'etapa en què Maradona jugava a l'equip del Nàpols», recordava escèptic un comentarista del diari electrònic Vilaweb. Tenint en compte les tradicionals i documentades relacions existents entre el regne de Mallorca i Nàpols, qualcú podria extreure conclusions de la coincidència entre la Diada i la liquació. Avui em fa una mica de peresa.

Més curiós resulta que el ministre de Medi Ambient filtri notícies a través de «fonts del PP», quan allò més normal seria que s'omplís de goig anunciant les bones noves en persona i a bombo i platerets. Comença la temporada de fires i sembla que Jaume Matas ha fet autocrítica: no s'hi prodiga tant com l'any passat. N'hi ha que ja parlen del «ministre invisible».

Supòs que, si no és aquest divendres, serà el pròxim que Francesc Antich i Margalida Rosselló anunciaran que la serra de Llevant ha estat declarada parc natural. Resulta que, segons una enquesta, la majoria de la població de la zona dóna suport a la mesura. Cap sorpresa, o no havien guanyat les eleccions els defensors dels parcs naturals?

Qui ha votat els detractors d'Eva Sannum com a consort del príncep Felip? A qui representen? Si la boda és una qüestió d'Estat, aleshores el més lògic seria que parlassin els representants legítims dels ciutadans. Però, pobre Zapatero, si ara l'obliguen a prendre posició.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.