Urani
El que ha quedat evident després de les primeres setmanes de rumors sobre la forma en què les armes amb urani empobrit emprades a Kosovo han afectat els soldats que les manejaren, és que l'OTAN pot haver fet un esforç per ajuntar esforços militars i comandaments, però els serveis mèdics dels soldats de cada Estat continuen cada un pel seu aire. Mai no s'ha vist els exèrcits, i els seus governs respectius, presentar una col·lecció d'històries tan dispar sobre un assumpte suposadament d'interès comú. Els perjudicats en aquest cas, clar, són els mateixos soldats, que es pensaven que el comandament sempre tendria un control sobre detalls com el seu benestar. Idò resulta que la salut del soldat a les forces internacionals és de les coses més descoordinades, almenys vist des de fora, que hagi pogut sobreviure una campanya militar. Si els èxits militars de l'OTAN depenguessin de la coordinació dels serveis sanitaris militars en el tema de l'urani estarien acabats.
També a Opinió
- Ha mort Manel Domenech, incansable lluitador per la Llibertat i la República
- Indignant: Les Illes Balears i el País Valencià es queden sense el nou canal en català de RTVE
- Damià Pons: «Sempre ha estat el teu amor a Mallorca i a la seva gent el motor que ha determinat les teves passes en el món de la política»
- La Marina de Llucmajor, sacrificada per un megapolígon industrial fotovoltaic
- Tot a punt per a la Diada per la Llengua més reivindicativa: «No es pot agredir impunement la llengua, el territori i la memòria d’un poble»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.