algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

La Decisió. Im-pressionant

El Llibre Guinness de les marques més estrambòtiques ha enviat un equip especial a Palma, acompanyat d'un consorci de notaris d'arreu del món per donar-ne fe, si és que es produeix. Senyors (i senyores, i companys i companyes, i ciutadans i ciutadanes, i polítics i polítiques, i nins i nines, i transvestits i transvestides, com diria un aspirant dels que avui fan oposicions), no és per manco. El nostre adorat Batle de la Ciutat Idíl·lica, don Joan Fageda, ha anunciat, indirectament, és clar, que per ventura seria possible que segons com anassin les coses podria ser que es ves obligat, si no hi ha més remei, a pensar seriosament en la possibilitat de prendre una, una, una Decisió. Però alerta. No qualsevol, no. Hipotèticament aquesta Decisió, que cal repetir que encara no ha estat del tot confirmat que es prengui, i que no serà així si es pot evitar, podria ser, però, que si és inevitable prendre-la (tot i que cal mantenir les reserves sobre el sentit final, perquè la cosa és prou important i inèdita i, per tant, seria, si es confirma, un terratrèmol que afectaria totes les certeses fins avui donades per bones) que, molta atenció, fos dir que NO!

Fonts habitualment ben informades, i de reconeguda solvència, asseguren que els directors dels mitjans de comunicació locals, nacionals i internacionals estan a punt de desplaçar a l'Ajuntament de Palma completíssims equips especialitzats en politologia, ciències ocultes, parapsicologies diverses, redactors d'esports que intenten entendre Van Gaal... per ser presents en el moment en què es produesqui el Fenomen. Igualment les mateixes fonts donen total credibilitat als rumors que corren per la Ciutat de la Fe Vertadera que asseguren que en el missatge de Pasqua, Sa Santedat dels Catòlics podria fer una sentida referència a l'Esdeveniment. En el que ja no coincideixen les fonts és en el sentit de l'opinió del Cap del Consell d'Administració del Vaticà. Per qualcuns dels informants el Sant Cap de la Corporació Internacional Catòlica, després d'haver-se tractat l'Assumpte per una comissió ad hoc de la Inquisició, hauria arribat a la conclusió que es tractaria del clar i contundent senyal que Déu El Seu Senyor tornarà aviat a fer-se home (o la Deessa, dona; que això encara no està molt ben aclarit); mentre que per altres fonts, el president de l'Empresa Multinacional Vaticana hauria conclòs que estaríem davant l'inequívoc signe que el món s'acaba. Paco Rabanne, que també hi ha volgut dir la seva, ha fet arribar a les principals agències internacionals de notícies un comunicat en el qual explica que ara entén per què es va equivocar amb l'eclipsi de l'agost passat. Pareix que el mèdium de la moda va confondre la caiugda de la MIR sobre París, amb l'Esdeveniment de Palma. No és descartable tampoc que les principals borses internacionals suspenguin les cotitzacions fins que algunes multidisciplinàries comissions avaluïn l'efecte monetari-econòmic de la Decisió.

Tot, i més, s'ho val, senyors. Don Joan Fageda podria prendre, per primera vegada en 9 anys, una Decisió que, a més, fos dir que NO: al projecte de soterrament de les Avingudes. En dues paraules, que diria el poeta: im-pressionant.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.