algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
17°

A les binissalemeres i als binissalemers

Ja fa uns dies, vàreu decidir amb el vostre vot qui havia d'esser el batle del nostre poble. El vot majoritari no va decantar, de manera inicial, qui havia d'esser el que durant quatre anys fos el responsable al capdavant del nostre Ajuntament.

Va esser necessari un pacte postelectoral, en el qual uns, PP i PSOE, varen donar la cara, i uns altres, PSM, de manera gairebé clandestina, i fins i tot furtiva, no presentaren candidatura, no es varen votar i, conseqüentment els vots dels agosarats donaren la minoria majoritària al Partit Socialista Obrer Espanyol. Amb això em refereixo a la moguda de vots que hi va haver en el si de la Sala de Binissalem no fa gaire.

Per tant, Binissalem té un pacte de progrés, per altra banda tant de moda, per quatre anys. Ja tenim la seu plena d'ous i que Déu ajut s'enganat.

Després d'això, el que me resta és agrair profundament a tots els binissalemers que, per la seva multitudinària participació a les eleccions de dia 13 de juny, donaren una demostració de la seva maduresa democràtica i de ganes de fer poble.

Me vaig sentir altrament honorat del fet que el meu partit em designàs candidat a la batlia de Binissalem, però m'hi vaig sentir molt més del fet de participar en aquestes eleccions. Vaig posar tot el millor de la meva persona al servei del meu poble. No m'havia sentit tant binissalemer com en aquesta ocasió i vos promet, malgrat no haver guanyat les eleccions, que val la pena una aventura d'aquestes per sentir i experimentar les sensacions de les quals jo vaig gaudir.

Als que me votaren, als que no ho feren, als que me varen enaltir, als qui me criticaren, als que m'ajudaren i als que me traïren, a tots ells i fins i tot als meus adversaris, moltes gràcies. Vaig esser un home feliç perquè vaig estar envoltat de tota la meva família, de tots els meus amics i benefactors, així com també de totes aquelles dones i homes del Partit Popular que, d'una manera honesta, desinteressada i lleial, me varen ajudar a portar la creu.

Va valer la pena intentar-ho, tampoc no ens va sortir tan malament i, des de la meva, la nostra, actual posició, sàpiguen totes les binissalemeres i tots els binissalemers que sempre me tendran al seu abast i a la seva disposició. Fer el que faci falta pel bé del nostre poble i poder-ho aconseguir, justifica qualsevol intent.

A dins el context de la nostra comunitat continuo pensant que esser binissalemer i exercir com a tal és una de les coses més importants que li pot passar a qualsevol esser humà.

Santiago Coll i Llompart. De Can Alberto. Regidor del PP a Binissalem.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.