cielo claro
  • Màx: 31°
  • Mín: 24°
23°

Els fems, les tasses i Son Reus

Què podem fer aquells que estam en contra de la incineració del fems de Son Reus? Tenim alguna possibilitat de no pagar les taxes que se'ns han afegit per la incineradora? És possible que aquells que ja pagam la taxa corresponent de fems no haguem de pagar allò sobre el que no estam d'acord?

He sentit a dir que pagam perquè el Consell Insular de Mallorca ho ha establert així, però em tem que la majoria de ciutadans estam patint les injustícies i les incoherències d'una gestió política que fa anys coeja a Mallorca. L'Ajuntament de Palma, durant aquests anys, no ha baixat cap dels impostos que va prometre baixar, ni n'ha eliminat cap.

Al contrari, pagam més i tenim menys serveis públics, perquè molts s'han privatitzat i els pagam dues vegades.
El Consell Insular de Mallorca, tot i el seu progressisme, també s'ha demostrat que no té capacitat per fer una política d'esquerres, per afavorir els més dèbils i aquells que estan en pitjors condicions d'afrontar els imposts.

Repetesc, tenim alguna possibilitat de plantar cara a les taxes d'incineració? Sé que sobre això no hi haurà cap manifestació, ni es rebotarà cap col·lectiu significatiu, però és necessari que hi hagi més mobilització ciutadana i més estat d'opinió sobre assumptes que tenen tanta transcendència sobre els ciutadans.

Ja veureu com a la pròxima campanya electoral encara hi haurà polítics que tindran la barra de prometre baixar els imposts. Si algú s'atreveix, hauria d'estar admès poder xiular-los o pegar-los una galtada.

Sebastià Riutort. Palma

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.