algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Indignació

Aquesta carta l'escrivim sota la indignació que ens produeix la mort d'una persona, una vegada més a la carretera de Valldemossa. Una persona morta i una altra ferida greu. Persones joves que es dirigien al seu lloc de feina, que havien aconseguit després d'anys d'esforç, treball i il·lusions.

Han estat elles, però podrien haver estat qualsevol dels milers d'estudiants que anam cada dia a estudiar a la Universitat, i també som joves, i també tenim il·lusions.

Des de la Universitat els estudiants fa anys que demanam una millora de la carretera. Si s'haguessin atès les nostres demandes probablement s'hagués evitat una altra mort.

Apel·lam, doncs, a la seva responsabilitat, senyors governants, i no ens valen les seves imposicions, des de la Universitat sempre s'han ofert idees, diàleg i consens per solucionar el problema de la carretera.

A la majoria de nosaltres no ens agrada el seu macroprojecte. Exigim, doncs, des d'aquestes línies que el Govern balear, de manera consensuada amb la Universitat executi immediatament una modificació de la carretera i una millora dels transports públics que facilitin l'accés al campus, evitin el perill i, sobretot, que ens llevin l'angoixa que ens suposa pensar que ens jugam la vida cada dia un parell de vegades només per anar a estudiar.

Grup d'estudiants de la UIB

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.