cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Al senyor director general de personal docent de la Conselleria d'Educació

En Pere J. Mir Martorell, amb DNI 42947680 i domicili a afectes de notificacions al carrer Joan Maure, bisbe, 18 de Palma.
Exposa que: 1. És coneixedor de les irregularitats que s'han produït en el pagament de les nòmines del professorat interí que va elegir plaça des de Menorca.

2. L'esmentada irregularitat consisteix en el retard del pagament motivat per les errades en els nomenaments de destinació, cosa que provocà que quan arribaren en la tercera setmana d'octubre novament s'haguessin de remetre a la Direcció de Personal Docent de Mallorca.

3. Que els/les interins/nes a data d'11 de novembre del 1998 encara no tenen el seu nomenament en regla.
4. Aquestes errades i situació en cap cas són imputables al professorat objecte d'amenaça per part del delegat de la Conselleria d'Educació a Menorca.

5. Els/les interins/es que foren adjudicats des de l'illa de Menorca no varen percebre cap avançament de la nòmina el mes de setembre i el d'octubre.

6. Segons declaracions de la Delegació d'Educació de Menorca, aquesta situació pot continuar a la nòmina de novembre, desembre o gener.
7. L'amenaça d'una actuació d'inspecció educativa entenem, des d'aquest sindicat independent, que és una mesura repressiva que talla la possibilitat d'establir un diàleg entre les parts afectades pel conflicte.

Demana que: 1. S'assabenti de la situació i siguin delimitades per part d'aquesta Direcció General les responsabilitats personals que corresponguin a la Direcció General de Menorca en el sentit de desdir-se públicament de les declaracions fetes pel delegat d'Educació, amb data 11 de novembre del 1998, amb els termes i espais que dicta la llei.

Pere J. Mir Martorell. ANPE Illes Balears

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.