cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.61°
10°

Per una «manifestació de tothom»

Sr. director: M'he animat a escriure aquesta carta després de llegir que el GOB acusa d'«hipòcrita» el conseller Miquel Ramis. Sembla ser que Ramis és «hipòcrita» perquè feia comptes d'assistir a la manifestació del 12 de novembre.

Jo no me n'amac: som simpatitzant del Partit Popular, i per això no deix d'estimar la meva terra, que és Mallorca; ni deix d'estar conscienciat en la necessitat d'aturar el creixement urbanístic i demogràfic a les Balears; ni deix de pensar que hem d'aconseguir més quotes d'autogovern, per així poder defensar millor els nostres interessos; ni deix d'emprar la nostra llengua, que no és altra que la catalana. Crec que per això jo no som cap excepció ni cap «bitxo rar». Pot ser que en el Partit Popular hi hagi més sensibilitats, però la que importa ara és la del president Jaume Matas. I estic segur que ell subscriuria tot quant he escrit fins ara.

És per tot això que em sembla lamentable aquesta sortida de to del GOB. Som tots els mallorquins els que ens hem d'implicar en la defensa de la nostra terra, i no només alguns «salvadors». M'ha defraudat el sectarisme del GOB i, sincerament, dubt de la bona companyia que li puguin fer en aquesta manifestació persones com Maria Antònia Munar (on eren ella i el seu partit durant la manifestació de la LEN?) o Francesc Antich, Margarita Nájera o Francesc Quetglas (és que no està ple de construccions il·legals el camp d'Algaida? Qui ha destruït Calvià? Qui ha permès la urbanització d'es Canons?).

Ja està bé de preses de pèl. La manifestació del 12 de novembre ha de ser «la manifestació de tots», no la d'uns contra els altres, la dels bons contra els dolents. Això és el que farà gran i històrica aquesta mobilització i, per això, jo hi seré. I m'encantaria que al meu costat hi fossin persones com el president Matas i el conseller Ramis. Així estaria convençut que en aquest camí de protegir la nostra terra no hi hauria marxa enrera.

Un votant del Partit Popular. Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.