algo de nubes
  • Màx: 12.03°
  • Mín: 7.77°
11°

Agraïment a l'Hospital Maternoinfantil de Son Dureta

El passat dia 6 de setembre naixia en Pau, el nostre fill.
A les 9 del matí ens dirigírem a l'Hospital Maternoinfantil de Son Dureta, quan a na Lluïsa (la mare d'en Pau) li començaren els dolors del part.

En arribar a l'edifici maternoinfantil de Son Dureta, ens atengueren dos zeladors, un al·lot i una al·lota, ella amb cabells curts, castellanoparlant i amb accent andalús i ell també. Ella m'informà del que havia de fer per formalitzar l'ingrés. Una vegada fet, em donaren la roba que duia na Lluïsa i altres estris, una altra infermera em demanà el llibre de l'embarassada i altres papers i m'informà que el part seria imminent, em digueren que esperàs assegut a la sala d'espera i que ja m'avisarien.

Al cap d'una estona em criden i em fan posar una bata verda i unes bosses pels peus i em fan passar a l'habitació on estava na Lluïsa.
Allà vaig conèixer na Xisca, la comare que assistiria na Lluïsa, una dona amb accent de l'illa de Menorca, i na Joana, una auxiliar que ajudava entre d'altres coses a netejar na Lluïsa, també altres professionals que no sé ben bé què eren ni quina funció tenien, però tots eren allà i anaven «de bòlit».

El professional que més em va sorprende va ser na Xisca, sabia com i de quina manera havia de parlar a cada una de les embarassades que esperaven també a les altres habitacions el naixament dels seus fills. Ella anava d'habitació en habitació comprovava la dilatació una per una, es posava els guants, se'ls treia i anava a veure'n una altra.

El grau d'atenció era màxim i els ànims que donava a les futures mamàs era extraordinari, les «renyava» i tot com si fossin infants a fi que la mare posàs el màxim esforç i així poder assistir el part sense cap complicació ni per a la mare ni per al nadó.

Després de tot aquest esforç, els nadons naixien i entre ells en Pau també nasqué, ens felicitaren pel naixement i ingressaren en Pau i sa mare en una habitació.

Tota aquesta història és només per felicitar TOTS els professionals de l'Hospital Maternoinfantil de Son Dureta, tots els qui ens varen atendre extraordinàriament amb una professionalitat i amabilitat absoluta. No puc oblidar tampoc els professionals del Centre de Salut de s'Escorxador, tant la comare com la ginecòloga, ni tampoc els professionals de Son Dureta que li dugueren el control de la «diabetis gestacional».

A tots ells sense excepció, GRÀCIES, moltíssimes GRÀCIES.

Pere Canals Gomila. Palma

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.