algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Sobre la tasca de l'STEI-i

Som una treballadora a un centre escolar privat i concertat i afiliada al sindicat STEI-i des de fa molts anys, per la qual cosa he pogut seguir la trajectòria d'aquest sindicat. Des de fa quasi dos anys, l'STEI-i està negociant amb la Conselleria d'Educació un Acord de millores en què es recullen aspectes referents a salaris, paga de 25 anys, augment del complement retributiu i, el que és més important encara, la introducció d'una retribució econòmica lligada a l'antiguitat i a la formació, petició que des de fa molts anys feia el sector.

En tota negociació, per qui la du a terme, ja se sap que no es pot arribar a un cent per cent de les peticions; per això, sobta l'actitud de determinats sindicats que presenten una actitud bel·ligerant davant el present acord.

Per altra banda, és curiós que aquests sindicats, majoritaris a les meses estatals a Madrid, no fan cap reivindicació, ben al contrari, conveni rere conveni, veiem minvades les nostres condicions laborals i salarials. Davant aquests fets, és necessari mantenir el cap ben fred i actuar segons dicten anys de feina feta i de millores aconseguides.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.