muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.33°
12°

Abans la seguretat que l'obra

Mira quina gràcia que fa, el nostre consistori es treu de la màniga noves normes de convivència democràtica, músics, actors ambulants, renous a la via pública, controls de velocitat, renous de motocicletes... Tot per fer de Palma una ciutat més habitable i agradable a tots.

Però abans de tot caldria que ells les compleixin i prediquin amb l'exemple, si no com volen que els ciutadans complim si ells són els primers que no ho fan?

A les obres del soterrament no es compleix: l'horari laboral (de les 6H a les 22H, fins i tot més si cal); les normatives de renou (de les 6H a les 22H o més tard, fins i tot dies festius); les normatives de deixar neta la via pública (perill de caigudes, accidents i brutor per a tots); la seguretat ciutadana dels vianants (veure el pont del tren, nova estació de tren, passatge Eusebi Estada, fins que no lamentem l'atropellament d'un vianant no es farà res?); la circulació de maquinàries pesants pels carrers; la seguretat de les obres; la qualitat de les obres; la salut dels veïns i el dret al descans; la seguretat dels habitatges.

A més a més, després de cridar un munt de vegades a la Policia Local (em consta que som molts que ho hem fet) pels renous que fan, ningú no acudeix a posar ordre (si som jo que faig renous a ca meva segur que em multen al moment).

A més, després de presentar un escrit de queixa pels horaris i els renous al registre de l'Ajuntament el 20 de juliol, sense resposta encara avui, em telefona el 29 d'agost una secretària de l'Ajuntament per dir-me que no és competència seva i que envien el meu escrit a la Conselleria. La ciutat és competència de la Conselleria?
Quina poca transparència, quants enganys, quines maneres de fugir d'estudi.

LA INDEFENSIÓ I LA DESCONFIANÇA ÉS TOTAL, el «projecte de futur» no pinta gens bé, a veure si els passa el mateix que amb el nou pont de l'autopista d'Inca, que en treure'n l'encofrat va quedar com un formatge «gruyere» i es va haver de refer per tallar una cinta... O com el metro a Barcelona?

Un macroprojecte de futur com aquest requereix més seriositat, fer la feina ben feta i no amb presses i corrents per tallar cintes.
Si a més de tot això hi sumam que ja hem passat del parc central (promès a les eleccions per la senyora Catalina Cirer) a una via ràpida «cul-de-sac» a Jacint Verdaguer i que el parc de les Estacions es qualifica ara com a «jardí urbà», fins on arribarem? Tot això és la Palma del futur? Quin exemple de futur!

Xavier Masó Prats. (Rebuda per e-mail).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.