cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

Coets i motos

Al seu escrit Coets i motos (11-09-98) la col·laboradora d'aquesta diari, la senyora Carme Llull, es queixava —supòs que amargament, com tants de nosaltres— dels renous que produeixen moltes motos pels carrers de la ciutat de Palma (de Mallorca?) i demanava una «bona estratègia repressiva d'aquests motoristes» (dels renouers, és clar).
La seva queixa és inútil, senyora Llull, perquè és ben evident que al nostre benvolgut Ajuntament sembla preocupar-li ben poc el tema dels renous en carrers, places, passeigs, avingudes i locals públics de la ciutat que administra i gestiona. Les autoritats competents no demostren una excessiva sensibilitat en temes com els renous dels cotxes, dels camions, dels autocars, de les motos, dels equips de música, de les molèsties sonores de tota casta que es produeixen durant les hores nocturnes, dels coets que els particulars llancen quan el seu equip de futbol marca un gol, dels renous a les terrasses dels establiments públics del ram de la restauració... No, no hi ha res a fer, simplement aguantar i esperar l'arribada de l'hivern, que inevitablement ens obligarà a tancar les finestres.
Quant als motoristes, em preocupa i em molesta la impunitat amb què molts d'ells —no tots, evidentment— no compleixen les mínimes normes de circulació i de seguretat necessàries per circular. I, per cert, per què els ciclomotors i les motocicletes no paguen ORA ni passen la ITV?

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.