algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 18°
18°

El Gran Premi Nacional escalfa motors

La cursa de diumenge serà una de les més igualades dels darrers anys, amb molts aspirants al triomf

125688

Moment del sorteig duit a terme ahir a la sala VIP de l'hipòdrom de Son Pardo.

PERE ANTONI RAMIS PONS

El Gran Premi Nacional més igualat dels darrers anys ja té decidida la graella de sortida, després del sorteig duit a terme ahir a la sala VIP de l'hipòdrom de Son Pardo. Uncle Yim CS i Une Star Photo HM, amb els dorsals 3 i 4, han estat dels més afavorits d'un grup en el qual realment qualsevol tindrà opcions de victòria. Tot ja està preparat perquè diumenge que ve, dia 15, a partir de les 17.55 hores, es doni el tret de sortida a la prova per excel·lència del calendari mallorquí de trot. Aquesta prova enfronta els millors tres anys de les quadres illenques per coronar el rei de la seva generació.

L'ordre de sortida per al Gran Premi Nacional serà el següent: en el primer grup de l'autostart, hi seran 1. Ursus LlM, 2. Uro West, 3. Uncle Yim CS, 4. Une Star Photo HM, 5. Ubekele, 6. Under The SEa HM, 7. Union Blai i 8. Unitra RS; mentre que des del segon partiran 9. Underthesky, 10. Upala Prim, 11. Ugly Rid Love, 12. Universal, 13. Una Jagersro HM, 14. Unita Duran, 15 Ungin VC i 16. Unometro.

El president de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca, Agustí Mascaró, desitjà que tot surti "al nivell que es mereix aquest esdeveniment" i que el temps acompanyi les corregudes durant tot el cap de setmana. "Arribam al punt àlgid d'aquesta cita. Després de tota la feina feta, ja només ens queda esperar que tot surti bé i que el temps ens acompanyi durant el cap de setmana", apuntà el dirigent. Sobre un possible favorit, Mascaró no es va voler banyar, ja que "dels vuit primers qualsevol té opcions de guanyar la correguda". Cal recordar que el programa de la Diada inclou curses de divendres a diumenge a l'hipòdrom de Son Pardo.

Sorteig de dorsals
1
.- Ursus LlM
U. Schnieder
2.- Uro West
J. Anglada
3.- Uncle Yim CS
J. A. Riera
4.- Une Star Photo HM
G. Andreu
5.- Ubekele
A. Roca
6.- Under the Sea HM
M. Mestre
7.- Unión Blai
A. Frontera
8.- Unitra RS
G. Pou
9.- Underthesky
J. Bauzà B.
10.- Upala Prim
A. Riera B.
11.- Ugly Rid Love
J. A. Hernández
12.- Universal
A. Valls
13.- Una Jagersro HM
D. Fernández
14.- Unita Duran
B. Fuster
15.- Ungin VC
J. C. Rotger
16.- Unometro
A. Pou

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.