muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
13°

La tenista Paula Badosa es disculpa després d'encendre les xarxes per haver dit que el català no és una llengua

202707

La tenista catalana Paula Badosa ha encès les xarxes amb la viralització d'una entrevista seva en vídeo feta per la Lawn Tennis Association (LTA). Vídeo que ja ha estat eliminat però que molts altres comptes han repenjat.

L'esportista, de pares catalans i tot i haver viscut la majoria de la seva vida entre Catalunya i el País Valencià, afirma en l'entrevista que el català no és una llengua. En demanar-li quantes llengües parla, Badosa respon: «L’espanyol, el català –que en realitat no és un idioma, però, així i tot, el compt– i l’anglès». Una afirmació que li ha dut una allau de crítiques a les xarxes socials i per la qual ha hagut de demanar disculpes.

Ho ha fet en declaracions a El matí de Catalunya Ràdio on ha explicat que es tracta d'un malentès per culpa de l'entrevistador: «He rebut la notícia de tot el que ha passat i estic bastant decebuda amb tot això, més que res perquè quan vaig fer l’entrevista, l’entrevistador em va dir que no comptava com un idioma i llavors ho vaig haver d’expressar així. Sento molt que la notícia s’hagi malinterpretat perquè és una cosa que m’afecta i que està malament. Així que demano disculpes pel malentès, perquè la veritat és que no és així, i m’agradaria comunicar-ho».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per fàcil, fa dervers d'un any
Com a trolls, els agraden els negatius; per tant, la meva proposta és: ni llegir el "Mallorquín", el "Guapi", etc., ni puntuar-los. Amb l'excepció, quant a la valoració, que si veim que ja tenen qualque negatiu puntuar-los en verd i si ja tenen qualque positiu puntuar-los en vermell; es tracta de deixar-los a zero o com més a prop del zero millor.
Valoració:9menosmas
Per Mallorquín, fa dervers d'un any
A ver, el catalán esta muy bien, muy folclórico y tal, pero no es una lengua que sirva para comunicarse, como sí lo son el español y el inglés …
Creo que se refería a eso
Valoració:-36menosmas
Per Eeeeeggpaña, fa dervers d'un any
Está correguent una pintada de carrer que diu;
NO HA POGUT
TOT UN PAÍS,
CONTRA LA MEUA LLENGUA,
PODRAS TÚ,
QUE A MÉS,
ERES IMBÉCIL.
Valoració:14menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
@pep bestard

Ella tiene una excusa para abandonar los estudios.
Cuál es la tuya?.
Porque vaya tela, canela.
Valoració:-7menosmas
Per pep bestard, fa dervers d'un any
tristement, molts de deportistes han dedicat moltes hores al seu esport per arriba a la profecionalitat, y han abamdonat els seus estudis , com la seva cultura , tant mateix es desplacen cap el centre y al les hores els contactes directes son espanyols els esponsors espanyols y la pela espanyola .
les arrels quedan en un segon lloc , y la familia lo que vol es que la noia triunfi en el extranger. la pela es la pela.
Valoració:14menosmas
Per Som-hi!, fa dervers d'un any
Per tal de rectificar, a les entrevistes que vindran, que faci servir sistemàticament el català i els periodistes ja s'espavilaran a cercar la traducció.
Valoració:22menosmas
Per Normal, fa dervers d'un any
Doncs ara, a cada nova entrevista, li tocaria afirmar tot el contrari, el català és una llengua.
Valoració:24menosmas
Per Bartomeu, fa dervers d'un any
Que pot ser es pensa que guanyarà més titols per renegar de la seva cultura i ancestres? per agenollar-se davant de les cultures majoritàries? Rebrà més ofertes comercials i publicitaries?
Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente