lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Mentre França deixa Djokovic fora del Roland Garros, Almeida obre les portes de Madrid

Mentre França anuncia que no permetrà l'entrada a esdeveniments esportius als professionals, esportistes i públic amb la pauta completa de vacunació i, per tant, deixa fora del Roland Garros al tenista serbi, Novak Djokovic, el portaveu nacional del PP i batle de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, anuncia que comptar amb la presència de Djokovic a l'Obert de Madrid «seria un reclam».

Així ho ha expressat des del centre dotacional d'Arganzuela, on ha precisat que serà el Govern estatal «el que en el seu moment digui si compleix amb els criteris d'entrada». I ha afegit que, «malgrat el que ha passat a Austràlia i a França, continua sent el número 1 del món».

El tenista serbi abandonava aquest diumenge el país oceànic després que el Tribunal Federal rebutgés el seu recurs i confirmés la seva deportació. El Govern australià ha mantingut que l'arribada del tenista, de 34 anys, representava una amenaça per la salut pública, ja que no està vacunat contra la Covid-19.

Martínez-Almeida ha assenyalat que «ningú pot dubtar que és el número 1 del tenis» i ha alabat les seves «virtuts» en aquest esport, per tant, si pot jugar el torneig de Madrid, «seria un gran reclam».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.